Parelli Sadlar

Här på Heros Hästar så använder vi bara av Parelli sadlar. Dessa sadlar är av det bästa kvalitet på marknaden. Vi tänkar på våra hästars bekvämhet och hälsa, lika viktig är de med våra kunder. Om du eller nån du känner är intreserad av att köpa eller prova dessa sadlar eller vill ha mer info så hör gärna av er till mig. Eller besök www.parellisaddles.com.


header

Revolutionerande verktyg för hästar och ryttare

 
VARFÖR PARELLI SADLAR?

Vad är det din häst vill säga om
hur det känns när du rider?

Vet du att många ovanor när man rider kan hänföras till en sadel som är restriktiv eller gör ont? Inte bara det, men din hästs kroppshållning och muskling är starka indikatorer för detta.

Skräddarsydd med
Sadel luftkuddsystem och shims

Lär dig att läsa hästens kropp och vet vad som krävs för shims och sadel ordentligt för hans eller hennes särskilda rygg form. Vi hjälper dig att få optimal prestanda och komfort via checklistor av grundläggande principer tillsammans med jämförande fotografiska exempel på ett antal olika hästar och Shimmönster.

TROUBLESHOOTING
Parelli's sadel system kommer att förbättra din harmoniska ridning kunskaper och ge värdefull feedback när saker inte är rätt för din häst. Vi visar dig hur man tolkar den och ge dig bra tips för framgång.

 

 


Vad är det som är så annorlunda med dessa Sadlar?

När en häst går i rörelse, hans axlar och rygg muskler måste kunna röra sig uppåt. Om en sadel passar perfekt i vila, det är faktiskt alltför restriktiv när hästen börjar röra sig. Om den trycker på hästens axlar eller bomen är inställd på fel vinkel på ryggen ... det är allt som krävs för din häst att börja ha problem, bland många saker som vi upptäckte under våra år av forskning: 1. Traditionella sadeln träd är byggda för att passa hästens rygg när han står i vila och ryggen  är nere. 2. Bomlösa sadlar har inte tillräckligt med styrka i sin interna struktur för att fördela ryttarens vikt och eliminerar tryckpunkter ... "

Parelli Sadlar syftar till att underlätta mer frihet, säker balans och komfort för hästen och ryttare, som ger bättre biomekanik och hälsa över tid.
 
Den interna foundation (bom) av våra modeller är byggda för att tillåta ryttare att komma åt sina Balance Point och lära sig att rida i komfort och fullständig harmoni utan förlitar sig på sina sadlar för att kompensera för sina obalanser.

 
Många ryttare har lärt sig att sitta rakt upp, sätta sin axlarna bakåt och hälarna neråt. Våra studier har visat att detta ofta inte fungerar för hästen, eftersom det gör att han blir stel och begränsad i sin rörlighet och vill lägga större vikt på framdelen.

Vad är det din häst berättar om hur det känns när du rider?

 • Har din häst dåligt musklad överlinje eller ojämn muskelutveckling?
 • Är hans gång kort och hackig?
 • Har han svårt att samla?
 • Flyttar han sig när du kommer med sadeln?
 • Vad sägs om en tendens att rusa, sakta ner eller stanna utan att bli tillfrågad?
 • Brukar han generellt ogilla uppåt eller neråt övergångar?
 • Har han problem när han gör volter?
 • Har han en tendens att snubbla?
 • Är han spänd och/eller har huvudet högt?

  För även mer information besök www.parellisaddles.com

 

   

Valid HTML5

Valid CSS!