Tips

Att tänka på innan du bokar hos oss

Bokningar

Resor med övernattning kräver en 50% förskott insättning.
På grund av karaktären av våra äventyr, anser vi att det är nödvändigt att prata med dig på telefon. Vi kan inte bekräfta boknings förfrågningar via e-post.
Betalning sker genom Bankgiro 5279 - 2916. Var säkert att du skriver boknings namn och datum.

Avbokningar

Sommar Turer blir inte inställda på grund av väder, men i den osannolika händelse att det är avbokat av Heros Hästar, kommer alla avgifter att återbetalas. Om kunden avbokar mindre än 72 timmar före utsatt datum kommer det att debiteras en avbokningsavgift på 300.00SEK per person. Om ni ej befinner er på plats på beställt datum och tid debiteras hela beloppet av åkturen, Och boknings personen faktureras.
Resor med övernattning kommer att debiteras med en icke-återbetalningsbar deposition på 50% av det totala beloppet, 21 dagar före bokat datum. Vi kommer göra allt för att lägga turen för att tillgodose kundernas behov.

Försäkring

Vi här på Heros Hästar har ansvarsförsäkring. Men vi rekomenderar att du också täcknar en olycksfallsförsäkring innan din vistelse med oss. Vi har lugna och väluppfostrade trygga hästar, men vi vill ändå poängtera att all ridning alltid sker på egen risk!

Fysiska krav

Ådergräns är 15 år. Om du kan bevisa du har kunskaper och erfarenhet så får du gärna var med om du är yngre än 15 år. Men du måste kunna hantera full stora hästar.
Alla ryttare, oavsett ålder, måste ha tillräckligt med kropps styrka för att kunna stiga upp på en full stor häst utan hjälp. Alla måste kunna stiga upp utan medhjälpare, pall eller en "Leg up". Det finns inga undantag från denna regel. Dessa regler gäller allt över ½ dags turer. På grund av antalet på och av stigningar som görs under längre turer.
Rökning är förbjuden under alla Turer när man är i hästens närvaro. Rökning är endast tillåten utanför stall området före avgång och när vi återvänder till vår ranch, och utsedda rastplatser under turen.

Kläder

Saker att ha med

Vi erbjuder:


För de längre turerna, tänk på att du har en begränsad plats i sadelväskor för dina grejer (extra kläder, camera, keps m.m.) och mat. Så packa lätt.

Nybörjare eller Erfaren? Alla är välkommen hit.
Bara komma med ett leende och ett gott skratt!

Valid HTML5

Valid CSS!